Nikkiso DBB-EXA

De DBB-EXA werd ontwikkeld voor de prijsbewuste dialyse-aanbieders die tevens de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit nastreven.

Met een verscheidenheid aan configuraties en opties voldoet de DBB-EXA aan de behoefte van het moderne dialysecentrum.

De machine voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Kostenbesparend

Met het oog op de vermindering van de behandelingskosten werd de DBB-EXA ontworpen om de disposables te verminderen. Dankzij de historische betrouwbaarheid en de kwalitatief hoogstaande mechanische en hydraulische onderdelen van de DBB-series, biedt de DBB-EXA minimale onderhoudskosten en simpel preventief onderhoud.

De verpleging in de dialysecentra heeft, naast de patiëntenzorg, vele taken te vervullen zoals bloedlijnen plaatsen en primen, ingeven van patiënt data en bloedteruggave, enz. .

Het volautomatische dialyse systeem (D-FAS) kan deze taken veréénvoudigen en deels overnemen. Dit resulteert eveneens in een belangrijke vermindering van handelingsfouten en contaminatierisico’s.

Gebruiksvriendelijkheid

De gebruiksvriendelijke interface geeft praktische hulp met intuïtieve, grafische instructies. Deze interface is ontwikkelt om het gebruik te vereenvoudigen.

Door gebruik van D-FAS en de patiëntkaart wordt het aantal schermen en het gebruik van toetsen tot een minimum beperkt. De schermen kunnen aangepast worden aan de wensen van het dialysecentrum.

Meer informatie